Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την νέα μέθοδο τρίχα-τρίχα

Tattoo φρυδιών

Με  την νέα μέθοδο τρίχα-τρίχα μπορείτε να αποκτήσετε υπέροχα καλοσχηματισμένα φρύδια, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με την τεχνική αυτή σχηματίζουμε λεπτές τρίχες, ακολουθώντας τις φυσικές μας, γεμίζοντας και διορθώνοντας τα κενά,  για φυσικό αποτέλεσμα.

 

Η μέθοδος είναι ιδανική:

  • Σε περίπτωση  που θέλετε να αλλάξετε το σχήμα των φρυδιών σας εάν δεν σας αρέσει.
  • Όταν υπάρχουν κενά στα φρύδια, είναι αραιά ή κακοσχηματισμένα .
  • Εάν θέλετε να τα διορθώσουμε από άλλη μέθοδο που κάνατε στο παρελθόν.
  • Αν έχετε χάσει τα φρύδια σας από κάποια ασθένεια η χημειοθεραπεία .

 

Πόσες εφαρμογές  χρειάζονται και τι χρόνος απαιτείται ;

Χρειάζονται 3 εφαρμογές . Η πρώτη εφαρμογή είναι περίπου στις 2 ώρες, και οι 2 επόμενες διαρκούν από  1 ώρα. Στην πρώτη εφαρμογή την περισσότερη ώρα συζητάμε και αποφασίζουμε από κοινού  το σχήμα και  το χρώμα που θέλουμε να κάνουμε. Στη συνέχεια ξεκινάμε την εφαρμογή, όπου διαρκεί  περίπου μισή ώρα. Στην δεύτερη επίσκεψη συμπληρώνουμε τα σημεία όπου «έχασαν» χρώμα, (καθώς από την πρώτη συνεδρία έχει μείνει το 40% του χρώματος) και συμπληρώνουμε το σχήμα. Στην τελευταία εφαρμογή τελειοποιούμε το σχήμα, κάνοντας λεπτομέρειες και δίνοντας τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται  σε διάστημα 30 ημερών .

 

Πόσο διαρκεί;

Διαρκεί 1 με 2 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Σιγά – σιγά  αρχίσει να αποχρωματίζεται και να θολώνει. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά!

 

Πονάει;

Όχι .Πριν την εφαρμογή  χρησιμοποιούμε τοπική αναισθητική κρέμα ώστε να  ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο .Έχει να κάνει βέβαια και με την ανεκτικότητα που έχει ο καθένας. Οι περισσότερες πελάτισσες νοιώθουν μία μικρή ενόχληση.

 

Ξυρίζετε το φρύδι και μετά κάνετε τατουάζ;

Όχι! Εν αντιθέσει οι τρίχες που ήδη έχουμε μας είναι χρήσιμες για να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα! Αφαιρούμε μόνο τις τριχούλες που είναι εκτός του επιθυμητού σχήματος. Δεν ξυρίζουμε σε καμία περίπτωση.

 

Υπάρχει περίπτωση αλλεργίας;

Είναι εξαιρετικά σπάνιο. Πριν την εφαρμογή παίρνουμε ιστορικό από τον πελάτη ώστε να γνωρίζουμε αν έχουν υπάρξει αλλεργίες στο παρελθόν και να προχωρήσουμε σε ένα «τεστ» πίσω από το αυτί. Οι βελόνες είναι μιας χρήσης, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά, ειδικά για το πρόσωπο και ελεγμένα.

 

Είμαι σε περίοδο εγκυμοσύνης/θηλασμού, μπορώ να κάνω την εφαρμογή ημιμόνιμου τατουτάζ;

Απαγορεύεται. Μόλις γεννήσετε και αποθηλάσετε μπορούμε να κάνουμε την εφαρμογή.

 

Έχω παλιό τατουάζ φρυδιών. Μπορώ να κάνω ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα-τρίχα;

Καλό θα ήταν να σας δω από κοντά, να εκτιμήσω την κατάσταση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.  Υπάρχει η δυνατότητα  αλλαγής  προηγούμενου τατουάζ, καθώς έχουμε την επιλογή να «σβήσουμε» κάποια σημεία από το προηγούμενο.

 

Τι χρώματα χρησιμοποιούνται;

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά ,χωρίς καθόλου μέταλλα ,μελετημένα και σχεδιασμένα ειδικά για το πρόσωπο. Δουλεύουμε  πιο επιφανειακά σε σχέση με το τατουάζ σώματος και το χρώμα  δεν περνάει στο υποδόριο. Γι’ αυτό  άλλωστε ο ερεθισμός που προκύπτει είναι τόσο μικρής κλίμακας σαν να βγάζεις τα φρύδια σου!